Procesfilosoffen i radio24syv

Cand.Mag i filosofi og procesfilosof har været i radioen. Lørdag den 28 september 2013 var procesfilosoffen i radioen på radio 24syv Weekend tillæget med Lasse Rimmer og Ditte Okman. – Hver weekend nye spørgsmål til ugens store historier, kradser i samfundsoverfladen og ser med undrende blikke på os alle, der lever i Danmark i 2013. Hvem er vi, hvad gør vi, og hvorfor egentlig? Først i denne time tager Jesper Termansen, Radio24syvs politiske redaktør, dig med til den Socialdemokratiske partikongres i Aalborg. Bagefter kommer Claus Bundgaard Christensen, lektor i historie ved Roskilde Universitet, filosoffen Kasper Johansen og Peter Busch-Jensen, adjunkt i Psykologi på Roskilde Universitet, i studiet og diskutere danskernes billed af modstandskampen under 2. verdenskrig. Hør udsendelsen her: http://arkiv.radio24syv.dk/video/8732852/weekendtillaegget-0805-28-09-2013-2 procesfilosoffenitræ

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s