Forelæsning om procesfilosofien på Syddansk Universitet

Så er der kommet procesfilosofi på efterårsprogrammet til Folkeuniversitetet på Syddansk Universitet i Odense. Procesfilosofien har indtaget Syddansk Universitet.

Det bliver mig selv der står for forelæsningen. – Så hvis du kan lide indholdet her på Bloggen, så meld dig til denne unikke forelæsning her: http://fuodense.dk/odense/program/filosofi-religion-og-teologi/filosofiens-verdensbillede-metafysik-i-dag-1421-085.aspx

Hvis du vil vide mere om mig (Cand.Mag. Fil og procesfilosof) så hop til sektionen om mig

Dette er en forelæsning i en forelæsningsrække over metafysiske spørgsmål. Forelæsningerne handler om, hvad der dybest set findes og om, hvordan verden grundlæggende er indrettet – om den er åndelig eller materiel, statisk eller i stadig forandring, om den er årsagsbestemt, præget af tilfældighed eller er påvirket af menneskets frie vilje?

Disse spørgsmål kan virke abstrakte, men har betydning for, hvordan vi forstår os selv og vor verden, og dermed for moral, politik, religion, kunst og videnskab. Med naturvidenskabens fremmarch har der været en tendens til at fortrænge de metafysiske spørgsmål, eller gå ud fra, at videnskaben nok skal svare på dem. I de seneste årtier er filosofferne igen begyndt at udvikle ambitiøse teorier om forholdet mellem bevidsthed og den fysiske virkelighed, tidens natur, årsagssammenhænge og muligheden for at handle frit.

Forelæsningsrækken præsenterer nogle af de mere markante synspunkter på disse emner og viser dermed, hvordan filosofiens og videnskabens verdensbillede ser ud i det 21. århundrede.

Så tilmeld dig denne unikke filosofiske forelæsningsrække på Syddansk Universitet.

Procesfilosofien har også en Facebook side se her.

Se videoer på min Youtube kanal

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s