Filosofiske samtaler

Billede1Går du og tumler med de store spørgsmål her i livet? Hvad er meningen med det hele? Hvilken prik spiller jeg i det hele? Hvordan bør jeg etisk handle i en specifik situation? Der findes en hav af samtalepartnere derude, men føler du at du hverken har brug en psykolog eller en præst – så kan det være du har brug for at tale med en filosof? Ligesom i det gamle Grækenland vil jeg hjælpe dig til SELV at nå til en filosofisk indsigt i tilværelsen. Rammen for samtalen behøver ikke være coach/psykolog værelsesagtig hvor vi sidder overfor hinanden i lænestolen. Det kan i stedet være en gåtur i det grønne eller over en middag (du giver) samtalen kan også foregå hos dig, det er helt op til dig. I kan også være en gruppe der har brug for en udefra, der sætter en debat i gang. Hyr procesfilosoffen til en snak, en samtale, filosofisk diskussion, debat.

200 KR. i timen. Kontakt mig for at høre nærmere: kasper@procesfilosofi.dk eller tlf:40506337 (Hvis samtalen foregår på Fyn eller Jylland tillægges transportomkostninger).

Middagssamtalenimages

Jeg er altid glad for at blive inviteret ud at spise, ikke kun fordi jeg sætter pris på et godt måltid mad, men også fordi at jeg nyder et godt middagsselskab, hvor der er muligheden for at tale i frit om ting, som betyder noget for mig /os alle sammen. Middage kan være gode til at sætte en rigtig god snak i gang.

Så en middag kan være en god ramme for den filosofiske samtale.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s