Procesfilosofiske foredrag

PROCESFILOSOFISKE FOREDRAG

Procesfilosoffen fra forelæsningen på Syddansk Universitet 2014
Procesfilosoffen fra forelæsningen på Syddansk Universitet
2014

Procesfilosofien

Hvad er procesfilosofi? Procesfilosofi er en unik måde at anskue verden på. Procesfilosofien sætter gang i selvudviklingen og forandring – fx når man vil ændre kostvaner, holdninger, rygestop, vægttab, datingvaner m.m. -Procesfilosofien bruger filosofien aktivt i en selv-udviklingsproces. Foredraget henvender sig til alle der ville sætte gang i sin egen udvikling eller til dem der ønsker at forstå udviklingens (Processens) dynamik.

Varighed ca. 2 timer. 

Procesfilosofien på arbejdspladsen

Den glade og harmoniske medarbejder. Trives medarbejderen i sit eget private liv og er han eller hun et harmonisk menneske – Så vil medarbejderen også være i stand til at kunne og ville yde sit bedste på arbejdspladsen. Det handler om, at imødekomme forandringer i hverdagen. Vores verden forandrer sig konstant og hvordan  Hvorledes vælger vi så som mennesker og som ledere/medarbejdere at møde denne forandring, og hvordan skaber vi forandringer for os selv i vores liv? Hvordan påvirker det os og vores omgivelser? Hvordan holder vi fast – i os selv og bliver bevidste om vores egen kerne i et samfund, der er præget af megen information og forandringer i et tempo, som vi aldrig har kendt før?

Varighed ca. 2 timer. 

Procesfilosofi og rygestop

Hvis du vil holde op med at ryge, og opnå en bedre livskvalitet, så begynder processen her. Procesfilosofien er et praktisk anlagt livssyn, hvilket er gavnligt i selvudvikling og hvis man ønsker en radikal forandring f.eks. at holde op med at ryge. -Brug procesfilosofien aktivt, hvis du langt om længe vil kvitte røgen. Jeg kommer med inspiration og gode råd til denne spændende proces, som det er lægge smøgerne på hylden (Jeg har selv prøvet det og det lykkes mig).

Varighed: 1 ½ time

– Kontakt mig for at høre nærmere om priser på kasper@procesfilosofi.dk eller tlf:40506337 (Hvis arrangementet foregår på Fyn eller Jylland tillægges transportomkostninger).

4d8y

Det hele begyndte for mig med en undren og det at stille spørgsmål om verden.
Det hele begyndte for mig med en undren og det at stille spørgsmål om verden.