Filosoffen Kasper Renee Johansen

IMG_0585(Edited)

Filosofi (Filos Sofia) betyder kærlighed til visdom. Viden og visdom er ikke det samme, forståelse og viden er heller ikke det samme. Jeg opdagede processuelt gennem min filosofiske rejse både i livets skole og på universitet, at filosofi kan appliceres praktisk og anvendes på alt i ens liv.

Jeg opdagede undervejs i mit filosofiske liv, at jeg havde brugt procesfilosofiske metoder når jeg havde succes med noget. Procesfilosofien er nogle særlige briller man kan tage på og se verden igennem. Disse filosofiske briller giver en, en mere ren og åben tilgang til livet og de muligheder som er der.

Jeg har skrevet mit speciale i den moderne procesfilosofi ved Københavns universitet. Jeg har holdt foredrag og forelæsninger forskellige steder i landet. Procesfilosofiens “briller” eller livssyn var en øjenåbner for mig. Jeg opdagede processuelt, at denne filosofi kan appliceres og anvendes på alt i ens liv. Det drejer sig om, at være åben og det er nøglen til alt.

Filosofi udvikles processuelt gennem en erkendelsesproces, samt en læringsproces. Filosofi har ændret sig gennem filosofi-historien og vil stadig ændrer sig. Filosofi er i en proces og processen fortsætter. Procesfilosofien åbnede på en processuel måde mine øjne.

Se her for Procesfilosofiske foredrag

Kontakt mig på kasper@procesfilosofi.dk eller Tlf: 40506337

Jeg kan bookes som foredragsholder og filosofisk samtalepartner, samt som filosofisk guide på filosofiske walking tours. Se video her om min filosofiske samtaler.

 

 

 

7 thoughts on “Filosoffen Kasper Renee Johansen

  1. Kære filosof
    Jeg er i Athen for at skrive en bog om Epikur og også helst finde nogle fysiske rester af hans have, nogle buster osv., men indtil nu er det ikke lykkedes mig. Mon du har nogle informationer om ham i relation til nogle steder i Athen?
    Bedste hilsener
    fra Lise Søelund, idehistoriker og forfatter

    1. Hej Lise. Jeg tror faktisk at han anlagde “Haven” langt udenfor Athen. Da han foragtede alt det som skete i byen og den korrumpering der sker af mennesket der. Men jeg ved ikke hvor den lå desværre. Jeg kigger lige videre i bøgerne og vender tilbage hvis jeg finder noget. Hilsen Kasper

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s